Portfolio Bohemia Chips Křupky

NOVINKA: Bohemia MEGA křupky sýrové

NOVINKA: Bohemia MEGA křupky sýrové

NOVINKA: Bohemia MEGA křupky sýrové

Sýrová novinka z tradiční výrobny křupek v Hradci Králové vyrábějící křupky již od roku 1993.

Kukuřičná krupice, oblíbená příchuť z opravdového sýru a olej, to jsou tři základní suroviny, které na výrobu těchto křupek využíváme. Navíc tahle křupka je fakt obří. Ochutnej pořádnou porci sýru na jeden křup!

Velikost balení: 150 g

Výživové údaje 100 g porce 30 g
Energetická hodnota 2277 kJ 683 kJ
546 kcal 164 kcal
Tuky 34 g 10 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 4,0 g 1,2 g
Sacharidy 55 g 17 g
– z toho cukry 3,0 g 0,9 g
Vláknina 1,5 g 0,5 g
Bílkoviny 4,9 g 1,5 g
Sůl 1,8 g 0,54 g
Read More

Bohemia křupky arašídové

Bohemia křupky arašídové

Bohemia křupky arašídové

Slané pochoutky pro vás vyrábíme v Hradci Králové již od roku 1993.

Kukuřičná krupice, arašídy a olej, to jsou a vždy byly jediné tři základní suroviny, které na výrobu křupek využíváme. Obalení křupek v opražených arašídech dodává této dobrotě jedinečnou arašídovou chuť.

Velikost balení: 50 g, 100 g, 200 g

Výživové údaje 100 g porce 30 g
Energetická hodnota 2172 kJ 652 kJ
521 kcal 156 kcal
Tuky 31 g 9,3 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 9,7 g 2,9 g
Sacharidy 45 g 13,5 g
– z toho cukry 2,4 g 0,7 g
Bílkoviny 13 g 3,9 g
Sůl 1,8 g 0,54 g
Read More

Bohemia MEGA křupky

Bohemia MEGA křupky

Bohemia MEGA křupky

Slané pochoutky pro vás vyrábíme v Hradci Králové již od roku 1993.

Kukuřičná krupice, arašídy a olej, to jsou a vždy byly jediné tři základní suroviny, které na výrobu křupek využíváme. Obalení křupek v opražených arašídech dodává této dobrotě jedinečnou arašídovou chuť. Navíc tahle křupka je fakt obří. Ochutnej pořádnou porci arašídů na jeden křup!

Velikost balení: 150 g

Výživové údaje 100 g porce 30 g
Energetická hodnota 2228 kJ 668 kJ
535 kcal 161 kcal
Tuky 33 g 9,9 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 10,2 g 3,1 g
Sacharidy 45 g 13,5 g
– z toho cukry 3 g 0,9 g
Bílkoviny 13 g 3,9 g
Sůl 1,9 g 0,57 g
Read More